Circuit ZandvoortHire
us!

Alles draait om snelheid en spektakel. Ook op de nieuwe website.

Soms blijven bedrijven een beetje hangen in de traditionele kanalen. Bij Circuit Zandvoort verkochten ze nog kaartjes aan een ouderwets loket en maakten ze nauwelijks gebruik van social media. En voor een plaats waar alles draait om snelheid en spektakel, is dat opmerkelijk. iOnline mocht een basis voor de online marketing ontwikkelen en bracht Circuit Zandvoort terug aan kop.

Opdrachtgever: Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort

Oplossing

We bouwden een overzichtelijke website waar beleving een sterk onderdeel van is. Met veel kleur en flitsende beelden. Zo associeert iedere bezoeker de website onbewust met snelle wagens. Ook is het voor iedereen meteen duidelijk dat Circuit Zandvoort dé plaats is om tickets te kopen voor de nieuwste evenementen. Wel zo makkelijk.

We ontwikkelden een kalender met de allerlaatste evenementen. Een bezoeker hoeft geen moment meer te missen door de integratie van de live pit cam, radio stream en de koppeling naar social media. Helemaal prachtig: van elke race wordt na afloop beeldmateriaal online geplaatst. Om dat ene kippenvelmoment te herbeleven.

Circuit Zandvoort
Circuit Zandvoort

Resultaat

De nieuwe website is de grote trots van Circuit Zandvoort en van onszelf. Door de restyling is het circuit weer gaan leven. De site sluit weer aan bij haar publiek en is voor zowel de bezoekers thuis als op het circuit park relevant. Digital marketing in de hoogste versnelling.

  • 42% meer website bezoekers
  • 27% meer online kaartverkoop

Bekijk de site van Circuit Zandvoort

Kan ik je helpen?

Meer weten over dit project of een andere vraag? Mail Marco op marco@ionline.nl of bel naar +31645068084.

Maak een afspraak

Fantube

Volgende case