FantubeHire
us!

's Werelds eerste Personal Media Platform

Iemand verrassen met een persoonlijk video of een felicitatie van een bekende DJ, voetballer, acteur of YouTube ster en iets goeds doen voor een charity? Fantube maakt het mogelijk.

Fantube is ’s werelds eerste Personal Media Platform. Fantube maakt het mogelijk voor mensen wereldwijd om een fan te verrassen met een persoonlijke video van zijn/haar favoriete artiest waarbij geld wordt ingezameld voor een charity. Iedere artiest bepaalt de prijs van een video: gratis, vaste prijs of een online auction en bepaalt welke charity hij/zij ondersteunt. Bekende artiesten als Armin van Buuren, Marco Borsato & NikkieTutorials zijn aangesloten bij het platform.

Website: Fantube.me

Fantube
Fantube

Oplossing

iOnline ontwikkelde voor het platform een adaptive website en een native app (iOS en Android). Op de website kunnen fans een video van een artiest kopen, winnen of erop bieden. De artiesten bepalen zelf hoe zij deze video’s verkopen en welk percentage van de opbrengsten naar het goede doel gaat. De website is geoptimaliseerd voor high traffic, zodat een hoog aantal bezoekers tegelijkertijd op de video’s kan bieden. Voor de artiesten is een native app ontwikkeld, zodat zij video requests van fans kunnen ontvangen en opnemen.

Fantube
Fantube
Fantube

Resultaat

Het Fantube platform is adaptive en dus geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Hierdoor is het voor de fans eenvoudig om op een video mee te bieden via hun smartphone. Alle artiesten die zijn aangesloten bij het platform gebruikern de Fantube App om hun fans van persoonlijke video’s te voorzien. Zij krijgen een pushmelding wanneer er een nieuwe video request is gedaan en kunnen dan direct de video opnemen en naar de fans terugsturen.

  • Wereldwijd bereik
  • 700+ accounts geregistreerd binnen 2 weken
  • Een video van Armin van Buuren werd voor $1100,- geveild

Ga naar Fantube.me

Kan ik je helpen?

Meer weten over dit project of een andere vraag? Mail Marco op marco@ionline.nl of bel naar +31645068084.

Maak een afspraak

Uit Pauline’s Keuken

Volgende case