Uit Pauline's KeukenHire
us!

Dé plek voor foodlovers

Al vanaf 2010 blogt Pauline over haar culinaire liefde. Ruim 40.000 unieke bezoekers raken dagelijks geïnspireerd door de blogs en recepten van Pauline en Annika. Als eerste foodblogger in Nederland heeft Uit Pauline’s Keuken een app gelanceerd, welke wij voor hen mochten bouwen. De lezers van Pauline’s blog kunnen nu naast de website, ook genieten van een gebruiksvriendelijke, sfeervolle app boordevol inspiratie en recepten. In de app deelt Pauline al haar keukengeheimen en laat ze zien dat koken helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn.

Opdrachtgever: Uit Pauline’s Keuken

Oplossing

De content van de website wordt gebruikt als basis van de hybride app. Hierdoor is de content van de website direct te lezen in de app van Uit Pauline’s Keuken.

Door de vele recepten die in de app staan, de handige zoekfunctie, de favorietenfunctie en het exclusieve weekmenu is de app zeer gebruiksvriendelijk en een waardevolle aanvulling op de website. Daarnaast hebben wij een tool in de app geïmplementeerd die push notificaties kan verzenden. Op deze manier wordt de gebruiker actief op de hoogte gehouden van de nieuwste recepten.

Uit Pauline’s Keuken
Uit Pauline’s Keuken
Uit Pauline’s Keuken

Resultaat

De app van Uit Pauline’s Keuken is een feestje om te gebruiken. Naast het minimalistische en trendy design word je verrast door de enorme hoeveelheid overheerlijke recepten. Van salted caramel brownies, tot boerenkool, tot amandelmelk..

Het weekmenu van Uit Pauline’s Keuken maakt de app zeer exclusief. Je kunt eindeloos bladeren door allerlei recepten en deze vervolgens in je weekmenu opslaan. Zo kan je voor de hele week je menu samenstellen, met heerlijke gerechten van Pauline.

Download de iOS app
Download de Android app

Kan ik je helpen?

Meer weten over dit project of een andere vraag? Mail Anita op anita@ionline.nl of bel naar +31682019968.

Maak een afspraak

Zwitsal Babynamen

Volgende case