ZwitsalHire
us!

Samen swipen naar de perfecte babynaam

Na eigen onderzoek heeft Zwitsal geconcludeerd dat de meest gezochte term ‘babynamen’ is binnen het domein baby’s, en zag daar een kans. Wij zijn toen met het idee voor een zelflerende babynamen app gekomen, die toekomstige ouders echt helpt om een babynaam te vinden. Door de opzet van de app en het slimme zelflerende algoritme, geeft de Babynamen app inzicht en toegang tot waardevolle data. Data die voor Zwitsal zeer relevant is voor haar communicatie met aanstaande moeders en vaders.

Opdrachtgever: Zwitsal Unilever

Zwitsal Babynamen

Oplossing

De Zwitsal Babynamen app is helemaal gericht op toekomstige ouders. Als mama of papa ‘to be’, krijg je diverse namen voorgeschoteld. Deze kun je goedkeuren of afwijzen. De namen die de partners allebei goedkeuren komen in een matchlijst te staan. In de database zitten ruim 10.000 babynamen, maar je kunt ook eigen verzonnen namen invoeren. Deze naam verschijnt dan vanzelf een keer bij je partner op het scherm. Dus dat is gezellig samen swipen naar de perfecte naam voor de aanstaande baby.

Dankzij de app krijgt Zwitsal inzichten en toegang tot een schat aan informatie over de aanstaande ouders. Daarnaast krijgt men inzicht in de populariteit van namen en de fase van de zwangerschap. De babynamen app is geoptimaliseerd voor het gebruik door beide ouders, waardoor Zwitsal ook informatie krijgt over de vaders, een doelgroep die voor het babymerk vooralsnog buiten beeld bleef.

Zwitsal Babynamen
Zwitsal Babynamen
Zwitsal Babynamen

Kan ik je helpen?

Meer weten over dit project of een andere vraag? Mail Marco op marco@ionline.nl of bel naar +31645068084.

Maak een afspraak

Whizpr

Volgende case