Hosting

Ruimte genoeg

Internet, waar is dat? Waar staan de bits en bytes van uw website en via welke server verloopt uw mailverkeer? Steeds meer grote en kleine bedrijven kiezen voor hosting door iOnline. Ze huren in feite een stukje ruimte op een van onze webservers. Heel eenvoudig: omdat we maximale betrouwbaarheid en snelheid kunnen bieden. Onze datacenters in Apeldoorn en Amsterdam ziet u nooit. Wat u wel ziet, is de snelle laadtijd van uw website en online data en de betrouwbaarheid van uw mailverkeer.

Webhosting

Bij webhosting van iOnline krijgt u ruimte op ons shared hosting platform voor uw website. Ons shared hosting platform bestaat uit zowel Linux als Windows servers. Op een Linux server kunt u onder andere beschikken over PHP 5.2 of 5.3 en MySQL 5.x. Op een Windows server is ook ASP.net en MS-SQL leverbaar. Beide platformen zijn eenvoudig te beheren via het Plesk Control Panel.

Kies pakket

SSL Certificaten

Wilt u op een veilige manier gegevens uitwisselen via internet? Versturen uw relaties persoonlijke gegevens via uw website? Verzeker u dan van een beveiligde internetverbinding en vraag iOnline om een SSL Certificaat.

SSL staat voor Secure Sockets Layer. SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor blijft alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk en is deze niet leesbaar door derden. Websites die over deze beveiliging beschikken zijn te herkennen aan het gesloten hangslotje en de https:// boven in de adresbalk. Aan de hand van een SSL Certificaat kan een bezoeker van uw website zien wie de eigenaar van de website is en wie het certificaat heeft afgegeven. iOnline levert SSL certificaten tegen scherpe prijzen. Wij geven u advies én installeren kosteloos webserver certificaten voor u binnen ons eigen netwerk.

Bestel

Managed Hosting

Hebben de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw server topprioriteit? Wilt u er zeker van zijn dat uw server professioneel wordt beheerd? Dan is managed hosting de oplossing. U levert zelf de hardware voor uw server of u wij kopen deze voor u in. (Onze afspraken met Dell garanderen een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.) U brengt hierop uw bedrijfskritische websites en applicaties onder. Het beheer besteedt u aan ons uit. Of u nu een Linux of een Windows server hebt, wij zorgen voor de installatie, de software-updates, back-up en beveiliging. Zelfs tot op applicatieniveau kunnen wij het beheer voor u uitvoeren. Op deze manier kunt u meerdere managed servers in ons datacenter onderbrengen waar u geen omkijken naar hebt. U benut onze expertise maximaal.

Bij managed hosting hoort een duidelijk Service Level Agreement. Welke afspraken we met u maken over uw server en onze services, is natuurlijk volledig afhankelijk van uw wensen. Maak daarom een afspraak met ons en ontdek de verrassende mogelijkheden!

Bestel

Virtual Private Hosting

Virtual Private Hosting (VPS) is bij iOnline een synoniem voor een effectieve en voordelige webserver. Ideaal als u een grote website hebt of zelf hosting aan uw klanten wilt aanbieden! Het werkt eenvoudig. U bepaalt hoeveel geheugen of schijfruimte u nodig hebt en kunt dit later eenvoudig uitbreiden zonder downtime. Een VPS kunt u in 2 varianten krijgen: een Windows VPS en Linux VPS. U krijgt de volledige administrator toegang tot uw eigen server.

Uw VPS draait in een Parallels Virtuozzo omgeving die redundant is uitgevoerd om maximale uptime te kunnen garanderen. Elke VPS wordt voorzien van het controlpanel Plesk.

Bestel

Meer weten?

Lees eerst de FAQ en als je het dan nog niet kan vinden dan horen we graag van je!