E-mail

Overal waar u bent.

Overal waar u bent, is uw e-mail. Als u maar beschikt over uw smartphone, tablet of een computer met internettoegang. Kiest u voor Hosted Exchange (of: MailOnline) van iOnline, dan bent u flexibeler dan ooit. Hoe u uw mail ook checkt, vanaf welke device u ook mails verstuurt, uw postvakken zijn altijd up-to-date. Mails kwijtraken is ook niet meer mogelijk. Het geheim? Opslag van mail in de cloud.

Hosted Exchange

Hosted Exchange, ook wel MailOnline genoemd, is een zeer uitgebreid zakelijk e-mail en communicatie platform waarbij u altijd en overal uw e-mail, agenda en contactpersonen beschikbaar hebt tegen een vast bedrag per maand. Met Hosted Exchange optimaliseert u uw complete office. Zo beschikt u ook meteen over een agenda met uitgebreide functionaliteit, kunt u taken beheren en contactpersonen delen. Vanzelfsprekend kunt u deze ultieme mailoplossing van iOnline integreren met onder meer Outlook, Entourage, Applemail en Thunderbird.

Kies pakket

iBarracuda

Wanneer u hinderlijke maar vooral ongevraagde e-mails ontvangt zorgt dit voor vervuiling van uw mailbox. Ook kan het u of uw medewerkers afleiden van uw werk. Sommige berichten zijn nl. zo geraffineerd dat het uw aandacht trekt en u toch even verder gaat kijken. Daarnaast bevatten veel spamberichten of de links in deze mails virussen of andere schadelijke software. U kunt hiertegen een spamfilter installeren op uw server of computer maar daarbij wordt de spam altijd eerst op uw sever afgeleverd waarna de "schone" berichten worden gescheiden van de "vervuilde" berichten. Deze softwarematige spamfilters zijn zelden nauwkeurig, blokkeren legitieme berichten en zijn duur. iOnline heeft 2 zware spam- en virusfirewalls van Barracuda Networks binnen het mailnetwerk geplaatst. Barracuda Spamfirewall wordt beschouwd als een van de meest effectieve en nauwkeurige spamfilters ter wereld. Deze worden continu voorzien van de meest recente spam- en virusdefinities waardoor deze direct kunnen reageren op nieuwe spam- en virusaanvallen.

Bestel iBarracuda

Batched SMTP

Mis geen mailtjes meer! Mailtjes die niet aankomen. Berichten die onbestelbaar waren. Mailservers die eruit liggen. Wat mist u allemaal? Welke mail is niet aangekomen bij u? Een betrouwbare mailafhandeling is belangrijk voor u. Belangrijk, en wat iOnline betreft, vanzelfsprekend met bSMTP (batched Simple Mail Transfer Protocol).

Bestel

Nieuwsbrieven

Blijf in contact met uw relaties en trigger prospects! Verspreid productnieuws, deel marktontwikkelingen, kondig acties en events aan. Met een druk op de knop bereikt u een grote doelgroep. Stuur periodiek een digitale nieuwsbrief met de special tool van iOnline. Met deze tool stelt u snel en gemakkelijk een aansprekende nieuwsbrief samen. U kunt kiezen voor een eigen layout of voor 1 van de 33 standaardlayouts.

Bestel

Meer weten?

Lees eerst de FAQ en als je het dan nog niet kan vinden dan horen we graag van je!