Terug naar overzicht

Een domeinnaam naar ons verhuizen

Heb je reeds bij een andere hostingpartij een domeinnaam geregistreerd en wil je deze naar ons verhuizen? Dan kun je eenvoudig een verhuizing aanvragen via onze portal of door per e-mail contact met ons op te nemen. Je vindt onze contactgegevens op de pagina contact.

Het is belangrijk om bij het verhuizen van een domeinnaam rekening te houden met de continuïteit van bijvoorbeeld je website en e-mail.

We raden je daarom aan om:

  • voor de verhuizing de TTL voor de DNS voor het domeinnaam op 5 minuten te zetten (wijzigingen worden dan snel overgenomen);
  • de domeinregistratie bij de latende partij niet op te zeggen voordat vanuit ons de bevestiging is ontvangen dat de verhuizing is afgerond;
  • voor het verhuizen van een domeinnaam de DNS-records alvast over te nemen. Ben je niet van plan om hosting voor de domeinnaam af te nemen? Neem dan even contact met ons op. Onze helpdesk koppelt dan kosteloos Domain Only-pakket aan je domeinnaam. Ben je wel van plan om hosting voor de domeinnaam af te nemen? Bestel dan éérst een hostingpakket, neem dan de DNS over en verhuis pas daarna de domeinnaam.