Terug naar overzicht

Je website beveiligen met een SSL-certificaat

Op een veilige manier gegevens uitwisselen via het internet? Delen de bezoekers van je website vertrouwelijke gegevens met je? Beveilig het verkeer van je website dan met een SSL-certificaat en zorg voor een beveiligde internetverbinding tussen jouw website en je bezoeker. Voeg een SSL-certificaat van GeoTrust toe aan je hostingpakket. Los van het veilig uitwisselen van verkeer, geeft een SSL-certificaat je bezoeker ook een veilig gevoel, draagt het bij aan een professioneler beeld en zorgt het tegenwoordig ook voor een betere positie in de zoekresultaten van Google. Op die manier probeert Google het gebruik van SSL te promoten.

SSL staat voor Secure Sockets Layer. Met gebruik van een SSL-certificaat beveiliging je de verbinding tussen jouw website en je bezoekers. Hierdoor blijft alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk en is deze niet inzichtelijk voor derden. Websites die over deze beveiliging beschikken zijn te herkennen aan het gesloten hangslotje en de aanduiding van het veilig HTTPS-protocol https:// aan het begin van de adresbalk.

SSL-certificaten bestel je eenvoudig via ons portal. Bestel je een SSL-certificaat voor een hostingpakket, dan installeren we het SSL-certificaat kosteloos. Ook zorgen we ervoor dat het SSL-certificaat tijdig jaarlijks wordt verlengd.

Om een overzicht van onze SSL-certificaten te bekijken klik je hier.

Heb je liever persoonlijk contact of vragen na het lezen van dit artikel? Neem dan even contact met ons op.