Hosting

Ruimte genoeg

Internet, waar is dat? Waar staan de bits en bytes van uw website en via welke server verloopt uw mailverkeer? Steeds meer grote en kleine bedrijven kiezen voor hosting door iOnline. Zij huren in feite een stukje ruimte op een van onze server. Heel eenvoudig, omdat we maximale betrouwbaarheid en snelheid kunnen bieden. Onze datacenters in Hengelo ziet u nooit. Wat u wel ziet, is de snelle laadtijd van uw website en online data en de betrouwbaarheid van uw mailverkeer.

Webhosting

Bij webhosting van iOnline krijgt u ruimte op ons shared hosting platform voor uw website. Ons shared hosting platform bestaat uit zowel Linux als Windows servers. Op een Linux server kunt u onder andere beschikken over PHP en MySQL. Op een Windows server is ook ASP.net en MS-SQL leverbaar. Beide platformen zijn eenvoudig te beheren via het Plesk Control Panel.

Kies pakket

SSL Certificaten

Wilt u op een veilige manier gegevens uitwisselen via internet? Versturen uw relaties persoonlijke gegevens via uw website? Verzeker u dan van een beveiligde internetverbinding en vraag iOnline om een SSL Certificaat.

SSL staat voor Secure Sockets Layer. SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor blijft alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk en is deze niet leesbaar door derden. Websites die over deze beveiliging beschikken zijn te herkennen aan het gesloten hangslotje en de https:// boven in de adresbalk. Aan de hand van een SSL Certificaat kan een bezoeker van uw website zien wie de eigenaar van de website is en wie het certificaat heeft afgegeven. iOnline levert SSL certificaten tegen scherpe prijzen. Wij geven u advies én installeren kosteloos webserver certificaten voor u binnen ons eigen netwerk.

Bestel

Managed Server

Hebben de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw website of dienst de hoogste prioriteit? Wilt u er zeker van zijn dat u nergens omkijken naar hebt? Dan is een server op ons VMware-platform de oplossing. U brengt hierop uw bedrijfskritische websites en applicaties onder. Wij verzorgen vervolgens de installatie en configuratie en nemen het beheer, periodieke updates, back-up en beveiliging voor onze rekening. Zelfs tot op applicatieniveau kunnen wij het beheer voor u uitvoeren. Op deze manier kunnen wij meerdere managed servers voor u onderbrengen op ons hoogwaardige VMware-platform waar u geen omkijken naar heeft.

Bij een managed server hoort een Service Level Agreement. Welke afspraken we met u maken over uw server en onze services, is natuurlijk volledig afhankelijk van uw wensen. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek de mogelijkheden van ons veelzeidige VMware-platform.

Afspraak maken

Virtual Private Hosting

Virtual Private Hosting (VPS) is bij iOnline een synoniem voor een effectieve en voordelige webserver. Ideaal als u een grote website hebt of zelf hosting aan uw klanten wilt aanbieden! Het werkt eenvoudig. U bepaalt hoeveel geheugen of schijfruimte u nodig hebt en kunt dit later eenvoudig uitbreiden zonder downtime. Een VPS kunt u in 2 varianten krijgen: een Windows VPS en Linux VPS.

Uw VPS draait in een Parallels Virtuozzo omgeving die redundant is uitgevoerd om maximale uptime te kunnen garanderen. Elke VPS wordt voorzien van het controlpanel Plesk.

Bestel

Meer weten?

Lees eerst de FAQ en als je het dan nog niet kan vinden dan horen we graag van je!