Terug naar overzicht

E-mail

E-mail is misschien wel één van de meest belangrijke communicatiemedia op dit moment. Bijna 1.000 organisaties en meer dan 80.000 e-mailgebruikers vertrouwen hun e-mail aan ons toe.

Breid je hostingpakket uit met Mail+ of houdt spam en virussen buiten de door door ze inzet van onze spamfilteroplossing iDefender.

Met Mail+ verstuur je e-mail via je hostingpakket waar je ook bent. Daarnaast is het mogelijke om je e-mail gesynchroniseerd te gebruiken op meerdere apparaten. Daarbij controleren wij alle e-mail die je verstuurt en ontvangt op spam en virussen en maken we iedere dag een back-up van al je e-mails die we 30 dagen bewaren voor het geval er iets misgaat. Wel zo veilig.

Bestel nu een hostingpakket met Mail+ of breid je huidige hostingpakket uit met Mail+. Kijk voor meer informatie en de samenstelling van onze hostingpakketten op de pagina Webhosting.

Maak je gebruik van een e-mailoplossing op een eigen server of in de cloud, zoals bijvoorbeeld Microsoft 365 of Google G Suite? Kies dan voor onze anti spam- en virusfilteroplossing iDefender en hou spam en virussen buiten de deur.

Al bijna 15 jaar staan wij met de antivirus- en spamfilter van Barracuda Networks bekend als de beste oplossing tegen e-mailbedreigingen. Met iDefender maken we de Email Security oplossing van Barracuda beschikbaar als clouddienst en voorkom je dat ongewenste e-mails je e-mailoplossing bereiken.

Bestel nu iDefender en beveilig je e-mailoplossing tegen spam en virussen. Je leest meer op de productwebsite van iDefender.

Wil je een back-up maken van je e-mail bij Microsoft 365? Bekijk dan ook eens onze complete back-up-oplossing iSafe. Je vindt meer informatie op de productwebsite van iSafe.