Terug naar overzicht

Opzegging doorgeven

De diensten en domeinnamen die je bij ons afneemt, kun je op ieder moment opzeggen.

Wel is het goed om hierbij rekening te houden met de looptijd van de diensten die wij aanbieden. De meeste diensten en domeinnamen die wij aanbieden, bieden we aan voor een periode van één jaar. Na dit jaar en ieder opvolgend jaar verlengen we de looptijd van onze diensten en domeinnamen met eenzelfde periode.

Voor het verwerken van een opzegging hanteren we een opzegtermijn van één maand. Dit betekent dat minimaal één maand voor verlenging bij ons kenbaar moet zijn dat je een dienst of domeinnaam niet wilt verlengen. Deze opzegging nemen we in behandeling als er voor de desbetreffende dienst geen openstaande facturen zijn.

Je opzegging kunnen we per direct of per het einde van de huidige looptijd verwerken. Bij een tussentijdse opzegging van een dienst, ontvang je van ons geen restitutie voor de resterende periode.

Je kunt diensten en domeinnamen bij ons opzeggen door ons een e-mail te sturen of door je opzegging door te geven via ons Portal. Houd er alsjeblieft rekening mee dat wij alleen opzeggingen kunnen accepteren van bij ons bekende e-mailadressen en telefonisch geen opzeggingen kunnen accepteren. Onze contactgegevens vind je op deze pagina.

Om te voorkomen dat je een dienst opzegt en daar later spijt van krijgt, raden we je aan om even contact met ons op te nemen alvorens je een dienst opzegt. Samen kijken we dan wat de gevolgen van je opzegging zijn en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.